Najava jesenje sheme na RTV Zenica: Jesen na RTV Zenica

Radio – televizija Zenica je i za ovu jesen pripremila interesantan radijski i televizijski program, koji će sigurno zadovoljiti svačiji ukus. Biće to spoj informativnog i zabavnog sadržaja sa novitetima poput „Večernjeg glasnika“, nove regionalne informativne emisije koja će obrađivati teme sa područja 22 općine i 2 grada Srednjebosanskog i Zeničko-dobojskog kantona.

Emisije Zenicainfo u 15:00 i u 18:40 od ponedjeljka do subote kao i „Pregled 7“ nedjeljom u 19:00 sati su već prepoznatljivi informativni sadržaji, koji našim gledaocima pružaju svakodnevne informacije o svim dešavanjima u gradu. Veoma gledani sadržaji poput „Popodne sa vama“, „Četvrtkom javno“ i „Zenicainfo plus“ će i ove jeseni otvoriti vrata za životne teme i goste iz svih društvenih, ekonomskih, kulturnih, privrednih i sportskih oblasti grada, kantona, regije i Bosne i Hercegovine.

Pored spomenutih emisija iz sopstvene produkcije RTV Zenica u narednim mjesecima gledaćemo i muzičke i kulturne sadržaje, koncerte, prijenose uživo, kao i specijalne programe koje realizujemo sami i u koprodukciji sa našim partnerima i prijateljima.

Dokumentarni, serijski i filmski program je osvježen sa veoma interesantnim naslovima i sadržajima koje smo između ostalih pripremili i u saradnji sa televizijom Hayat, kao i sa našim kolegama sa TVTK, TV USK, TV Goražde, TVSA, BBC, Glas Amerike VOA, Slobodna Evropa i Multiplex Ekran.

U ovogodišnjoj jesenjoj programskoj šemi pripremljeni su noviteti i u programu radio Zenice na poznatim frenkvencijama 106.6 i 103,0 MHz. Novi sadržaji, poput javljanja uživo sa ulica grada, u okviru „Jutarnjeg programa“ koji se svaki dan emituje i na TV Zenica od 07:00 – 12:00 sat, „Željoteka“, „Intervju sedmice“, „Vrijeme sporta“ i dobra muzika iz novog studija Radio Zenice će u hladnim jesenjim i zimskim danima, zagrijati srca naših vjernih slušalaca i gledalaca koji nas svakodnevno prate već 50 godina.

Pozivamo Vas da pratite ove i sve druge sadržaje i putem oficijelne web stranice Radio – televizije Zenica www.zenicainfo.ba, kao i putem zvaničnih profila RTVZE na Facebooku, Youtube, Instagramu i Twitteru.