Servisne informacije za petak, 27. septembar

Služba za odnose s javnošću i informisanje kupaca Podružnice “Elektrodistribucija” Zenica, najavila je planske radove na sljedećim elektroenergetskim objektima i naseljima:

Donja Jehovina, Donja Višnjica, Dolipolje, Dusina, G.Višnjica, Gumanci, Janjički vrh, Jehovina, Kanjon Lašve, Lašva, Lašva-stanica, Lašva- Karačevine, Lašva-Raići, Lašva- Sajtovići, Donji Lučani, Lašvanska petlja, Mioći, Mošćanica, Mutnica, Palinovići, Tišina od 08:00-17:00 sati.

Vodosnabdijevanje Grada Zenica je normalno i bez ograničenja potvrđuju iz JP „ViK“ d.o.o. Zenica. Nema najavljenih prekida u vodosnabdijevanju.

U službi Hitne pomoći Doma Zdravlja Zenica do ponoći je obavljen 71 pregled i 38 intervencija na terenu, iza ponoći 12 pregleda i dvije intervencije na terenu.

Vtrogasci osim redovnih aktivnosti i poslova u vatrogasnom domu u protekla 24 sata, bilježe jednu intervenciju, gasili otpadni materijal.

U Kantonalnoj bolnici Zenica, na porođajnom odjeljenju tokom posljednja 24 sata rođeno je 14 beba, deset dječaka i četiri djevojčice. Čestitamo!