VIDEO: Prezentacija ostvarenih ciljeva i rezultata projekta unapređenja rada gradske administracije

Međunarodna finansijska korporacija, članica Grupacije Svjetske banke napravila je kratki promotivni film u svrhu prezentacije ostvarenih ciljeva i rezultata projekta LIFE koji je realizovan u saradnji sa Gradskom upravom Zenica.

Promotivni film na slikovit i direktan način prikazuje kako je unaprijeđen rad administracije Grada Zenica, što je rezultirao efikasnijim servisiranjem privrednika i građana u partnerskim gradovima i općinama gdje je realizovan projekat LIFE.
Ostvareni rezultati su od interesa za investitore i privrednike, kao i za sve građane koji koriste usluge grada, općine ili kantona.

Projekat poboljšanja poslovnog okruženja i privlačenja investicija na lokalnom nivou – LIFE, provodi Međunarodna finansijska korporacija IFC, članica Grupacije Svjetske banke, a finansira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva, putem UKaid-a. Grad Zenica je realizaciji ovog projekta pristupio u martu 2018. godine i za godinu dana kroz projekat LIFE analizirano je svih 165 administrativnih postupaka koje Gradska uprava provodi, od kojih je 90 posto pojednostavljeno ili unaprijeđeno.

Projekat poboljšanja poslovnog okruženja i privlačenja investicija na lokalnom nivou – LIFE, koji provodi Međunarodna finansijska korporacija IFC, članica Grupacije Svjetske banke, a finansira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva, putem UKaid-a.

Projekat poboljšanja poslovnog okruženja i privlačenja investicija na lokalnom nivou – #LIFE, koji provodi Međunarodna finansijska korporacija IFC, članica Grupacije Svjetske banke, a finansira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva, putem UKaid-a.

Gepostet von Gradska uprava Zenica am Mittwoch, 18. September 2019