Multiplex „Ekran“ nastavlja s radom do 31. oktobra

Zbog velikog interesa publike za filmske naslove koji na platna stižu narednih sedmica, Multiplex „Ekran“ Zenica će nastaviti s radom do 31. oktobra.

Tako publiku već od četvrtka očekuje SF Triler „AD ASTRA“ u kojem igraju Brad Pitt i Tommy Lee Jones. Radnja filma je fokusirana na inžinjera vojne jedinice koji pretražuje galaksiju kako bi pronašao svog oca koji je nestao na misiji pronalaženja izvanzemaljskog života prije 20 godina. Inžinjera tumači Tommy Lee Jones, a Brad Pitt je u ulozi njegovog sina koji kreće putevima svog oca ne bi li saznao što se točno dogodilo prije 20 godina kada se njegov otac zaputio na Neptun. Za vikend će publika uživati u pretpremijernim izvedbama porodične avanture „Dora i izgubljeni grad“, koja će biti pravo filmsko osvježenje za cijelu porodicu.

Filmski raspored i termine igranja moguće je preuzeti na: http://bit.ly/2lV7wB2, a sve informacije kao i rezervacije ulaznica moguće je izvršiti na broj telefona: 032 407 518, svakim radnim danom poslije 17h, a vikendom tokom cijeloga dana.