Servisne informacije za ponedjeljak, 09. septembar

Služba za odnose s javnošću i informisanje kupaca Podružnice “Elektrodistribucija” Zenica, najavila je planske radove u sljedećim naseljima: Pepelari, Babino – Biškovići, Biškovići, Jasika, Sebuje, Trešnjeva glava, Vranovići od 09:00-13:00

Vodosnabdijevanje Grada Zenica je normalno i bez ograničenja, potvrđuju iz JP „ViK“ d.o.o. Zenica, osim izuzetaka Blatuša bb ( radionica Željeznica FBiH), sanacija kvara na vodovodnoj liniji, od 10:00 do 13:00 sati. Sarajevska, od broja 330 do kraja ulice, Busovačka, Bosanskih kraljeva, Kadije Durme i Janjički slapovi, cijele ulice, ugradnja mjerača protoka, od 10:00 do 13:00 sati.

U Službi hitne medicinske pomoći, Doma Zdravlja Zenica do ponoći je obavljeno 90 pregleda i 36 intervencija na terenu, iza ponoći devet pregleda i dvije intervencije na terenu.

Vatrogasci osim redovnih aktivnosti i poslova u vatrogasnom domu bilježe jedno dežurstvo ispred robne kuće Bosanka i jednu intervenciju u ulici Milivoje Čekade.

U Kantonalnoj bolnici Zenica, na porođajnom odjeljenju tokom posljednja 24 sata, rođeno je osam beba, četiri dječaka i četiri djevojčice. Čestitamo!