Tradicionalna motorijada u organizaciji zeničkog Condor MC-a

Zenički club Condor MC organizuje tradiocionalnu motorijadu 30. i 31. augusta, koja će okupiti u Zenici ljubitelje dvotočkaša iz svih krajeva BiH, ali i šire regije. 

Motorijada se organizuje na Kamberovića polju, na sportskim terenima, a nizom programa i ove godine, ljubitelji ove vrste adrenalina, imaju u čemu da uživaju.

„Svi koji dođu mogu očekivati dva dana zabave, rock muzike i druženja s bajkerima. Već smo pri kraju s pripremama, ostalo nam je još da izdefinišemo oko noćenja i boravka gostiju. Imamo pet muzičkih grupa koje su se prijavile da će doći, posebni gosti iz Splita „Last man standing“, „Gnjev Anđela“, „ Zenički gruver“, koji će uveličati petak i subotu, pored njih tu je još nekoliko novih grupa koji će se ove godine pokazati kod nas na moto susretu. Očekujemo goste iz oko šesnaest zemalja, iz okruženja, ali i Evrope“, kazao je Elvir Alić, seketar Mc Condor.

Ono po čemu je motorijada prepoznatljiva jeste defile kroz grad koji će i ove godine sve bajkere provesti kroz naš grad.

„Ići ćemo kroz čitav grad, zaustavit ćemo se u centru grada, mali dio vremena ćemo provesti i u Crkvicama, da pokažemo ljudima šta sve ovaj grad ima, sve njegove ljepote. Ljude interesuje kako je uređen i gdje se šta nalazi, tako da ćemo napraviti jednu manju turističku rutu s motorima“, izjavio je Alić.

Iz MC Condor pozivaju vas da im se pridružite na Kamberovića polju, ulaz je besplatan, a dobro druženje zagarantovano i ručak obezbijeđen za sve. Ne propustite biti dio ovog moto spektakla! Generalni medijski pokrovitelj manifestacije je RTV Zenica. (Azra Dizdar)