Latif Moćević posjetio zeničku djecu, i najavio spektakl 3. augusta

Jutros se na Trgu Alije Izetbegovića najmlađim Zeničanima i Zeničankama predstavio Latif Moćević.

Kroz ugodno druženje, na radost najmlađih, Latif je najavio spektakl koji će se održati 3. augusta, 2019. godine na Trgu Alije Izetbegovića.

Naime, Latif Moćević i Mravko Travko, popularni su među djecom, a kako kaže Moćević, oni su tako čisti i neiskvareni zaista vojska najjača.

“Trećeg avgusta dolazimo u Zenicu, da kroz pjesme i zabavu ja i Mravko Travko iz čuvenog grada Mravinjaka, u djecu usadimo ono što je za njih bitno. Za djecu je bitno da osjete da ljubav u sebi ne smije imati ništa materijalno. Ona je potpuno oslobođena od svih okova i mi pokušavamo kroz naše pjesme to usaditi, kao i vrijednosti poput poštovanja. Imamo koncept zdrave zabave na kojem insistiramo“, rekao je Moćević.

Najmlađi Zeničani i Zeničanke nisu krili uzbuđenje zbog događaja koji će se održati u našem gradu u okviru “Zenica Summer Festa 2019.”, a posvećen je baš njima.

Dakle, Latif Moćević i Mravko Travko iz grada Mravinjaka, 3. augusta u Zenici samo za naše najmlađe pripremaju izuzetnu žurku uz njihove pjesme i druženje. (Ajna Nikontović)