Spremnost Gradske uprave za bolje uslove života građana

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović danas je u svom kabinetu primio Aliju Krehmića, predsjednika Mjesne zajednice Blatuša i hfz. Sulejmana ef. Rafuna, imama džemata Blatuša.

Tom prilikom predsjednik MZ Blatuša upoznao je gradonačelnika Kasumovića o aktivnostima i planovima ove mjesne zajednice.

Hfz. Sulejman ef. Rafuna, imam džemata Blatuša predstavio je gradonačelniku Kasumoviću idejno rješenje parternog uređenja džamije u Blatuši.

On je pohvalio angažman Gradske uprave Zenica, na čelu sa gradonačelnikom Fuadom Kasumovićem u pružanju podrške infrastrukturnim projektima koje realizuju džemati u sklopu Medžlisa Islamske zajednice Zenica.

Gradonačelnik Fuad Kasumović je istakao da je Gradska uprava Zenice započela niz izuzetno važnih projekata za građane Zenice. Među najvažnijim su, kako je naveo gradonačelnik, unapređenje infrastrukture u Poslovnoj zoni Zenica 1, modernizacija i proširenje javne rasvjete na području grada Zenica, te aktivnosti na poboljšanju uslova za ulaganje.

Gradonačelnik je izrazio spremnost Gradske uprave Zenica da podrži sve projekte koji će doprinijeti boljim uslovima života građana i stvaranju ljepše slike grada.