Servisne informacije za petak, 5. juli

Služba za odnose sa javnošću i informisanje kupaca  Podružnice “Elektrodistribucija” Zenica, obavještava kupce da se dana 05.07.2019.(petak). isporuka električne energije odvija normalno i bez prekida.

JP „ViK“ d. o. o. Zenica obavještava potrošače da se vodosnabdijevanje odvija normalno i bez ograničenja, osim izuzetaka i privremenog prekida u vodosnabdijevanju zbog otklanjanja kvarova i/ili izvođenja investicionih radova na vodovodnoj i/ili kanalizacionoj mreži na sljedećim adresama:

Ahmeta Hafizovića, od broja 16 do broja 30, sanacija kvara na vodovodnoj liniji, od 08:00 do 14:00 sati, Pehare, od broja 20 do broja 65, sanacija kvara na vodovodnoj liniji, od 08:00 do 14:00 sati.

U Službi hitne pomoći Doma zdravlja Zenica do ponoći je obavljeno 93 pregleda i 30 intervencija na terenu, iza ponoći 12 pregleda,5 intervencije na terenu.

Vatrogasci pored redovnih aktivnosti i poslova u vatrogasnom domu bilježe i jednu intervenciju. U ulici Sarajevska, kružni tok prema Raspotočju, gorila suha trava.

Na porođajnom odjelu KBZ u protekla 24 sata rođeno je 4 beba,2  dječaka i 2 djevojčice. Čestitamo!