Mlade nade Ragbi kluba Čelik nastupile na turniru u Dubrovniku

Ragbi klub Invictus iz Dubrovnika, bio je domaćin turnira za mlade kojim je i otvorena nova sezona za najmlađe ragbijaše.

Ragbi klub Čelik nastupio je sa 4 kategorije takmičara na ovom turniru i to sa U6, U8, U10 i U12. Na turniru su još nastupili Ragbi klub Makarska Rivijera i Ragbi klub Nada iz Splita. Ovaj turnir je ujedno i prva proba za nove selekcije koje su svi timovi izveli na teren. Izvanredno druženje, prijateljstvo, fer i korektno sportsko natjecanje trajalo je cijeli dan, a gledaoci su mogli uživati u “majstorijama” najmlađih ragbijaša.
Ragbi klubu Invictus želi se zahvaliti na izvanrednom gostoprimstvu i želimo im puno sportskog uspjeha. Ovaj turnir bio je odlican uvod u predstojeću sezonu kada se očekuju turniri u Makarskoj, Splitu, Zagrebu, Beogradu, a naravno šlag na proljetni dio sezone biti će 2. Kids Rugby Fest u Zenici. Niti prelazak 500 km u jednom danu nisu mogli pokolebati mlade ragbijaše da uživaju u igranju sa ovalnom loptom. Ragbi klub Čelik je nastupio sa preko 50 takmičara u svim navedenim kategorijama
.