Armin Muzaferija u utorak gost noćnog programa “Čekam te na starom mjestu”

foto: Avaz.ba

Gost noćnog programa “Čekam te na starom mjestu” u utorak 29.01.2019, je popularni Armin Muzaferija. Osim njegovih hitova, Armin je i gost rubrike “Ovo te nisu pitali”, te će slušatelji imati priliku saznati nešto novo o životu Armina Muzaferije.

Armin Muzaferija – jedan od najuspješnijih mladih bh. izvođača, sa samo pet godina je trasirao put ka kvalitetnom muzičkom usmjerenju, kada je imao prvi samostalni muzički nastup na prigodnoj svečanosti gdje je interpretirao bh. himnu. Muzaferija nakon regionalnog, osvaja i tržište Turske gdje je snimio video spot za itekako dobro prihvaćenu pjesmu kod publike, “Vulkani”. Muzaferija je karijeru u 2011. okrunio i prestižnom nagradom Isa Beg Ishaković u kategoriji doprinosa sevdaha, i ujedno je najmlađi dobitnik ove referentne nagrade ikada. Hit “Putujem”, za koji je organizirana i najzanimljivija promocija ikada u BiH-kažu mediji, a spot za istoimenu pjesmu je premijerno prikazan na PINK TV-u, Novoj TV, MTV Balkanika, TRT-u.
Sa novim pjesmama Biću tu, Džehva, Teško vrijeme, Armin Muzaferija osvaja mnoga srca lijepe publike.
Osim gosta uživo, “Čekam te na starom mjestu”, slijede i redovne rubrike, najljepši citati, knjiga i film vaše mladosti.
Noćni program u utorak od 21,00 sat uređuje i vodi Sedžida Beganović-Isaković.