Ostalo je još malo ulaznica za nastup Zorana Kesića u Zenici

Nakon uspješnog nastupa u Sarajevu i Tuzli, gdje se tražila karta više, Zoran Kesić dolazi u Zenicu 19. januara, a nastupit će u Bosanskom narodnom pozorištu. Popularni kritičar i voditelj emisije „24 minuta“ predstavit će se sa svojom priredbom “Kesić, priče i pesme”. 

Organizatori su nam saopštili da jesu očekivali veliku potražnju za ovom predstavom, ali da nisu ni slutili da će postojati ovoliko ogromno interesovanje, te se pribojavaju da neće biti dovoljno ulaznica za sve one koji žele prisustvovati.

Kartu možete kupiti u BNP ili preko sistema kupikartu.ba

“Kesić, priče I pesme” je humoristička priredba koja kombinuje elemente stand up komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem pjesama i interakcije sa publikom.

U svojoj priredbi, Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško ženskih odnosa, umijetnosti, medija I društvenih mreža. Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme.