Večer sa Krešimirom Mišakom u Zenici

Tvorac i voditelj kultne HRT-ove emisije ” Na rubu znanosti ” u Zenici!

Krešimir Mišak je novinar, voditelj, rock muzičar i pisac naučne fantastike. Poznat je kao voditelj emisije ” Na rubu znanosti ” koja se emituje na HRT-u od septembra 2002. god. s kojom je u vrlo kratkom roku doživio veliku popularnost. Zasigurno je riječ o jednom od novinara koji se najviše i najdublje usudio preispitati sve vrste konvencionalnih teorija, ma koliko se preispitivanje tih teorija činilo kontraverzno.

U početku se bavio samo većim misterijama i alternativnim teorijama ali vremenom je shvatio da tu ima puno više od slučajnosti. Naime, riječ je o spoznaji da se svijetom manipulira do najdubljih razina, a upravo one su naše vlastite predožbe kako o svijetu tako i o nama samima. Iako živimo u svijetu velikih manipulacija zapravo je i došlo pravo vrijeme da se ljudi zapitaju ponešto o sebi samima, te da prepoznaju bit ljudskosti kako bi naučili manevrisati između zamki percepcije kojima je protkano ljudsko društvo, poručuje Krešimir Mišak.

Zbog dugogodišnjeg iskustva, bezbroj tema i gostiju koje je gospodin Mišak obradio tokom godina rada ali i zbog želja njegove vjerne publike da postavi mnogobrojna pitanja večer će biti interaktivnog tipa.

Večer sa Krešimirom Mišakom održat će se 27.10. 2018 sa početkom u 19:00h u sali HKD-a Zenica.

Karte u prodaji!

Dodatne informacije možete dobiti na :

E: udruzenje.pid@gmail.com
M : 061930077 ( Majda)
M: 061456914 (Emir)