Gradonačelnik ugostio članove MC “Condor”

Moto klub “Condor” iz Zenice, nakon određene vremenske stanke, ponovo će u našem gradu ugostiti motocikliste iz cijele BiH i zemalja regiona. U subotu, 1. septembra 2018. godine održat će se motorijada pod nazivom “Condor summer party”, a tim povodom predstavnici MC Condor, Mensudin Imamović i Robert Mijač posjetili su Gradsku upravu i gradonačelnika Fuada Kasumovića.

“U kratkom periodu gradonačelnik je kroz više projekata osvojio srca zeničkih bajkera i zahvalni smo mu na svemu što radi za građane Zenice. Našem gradu trebali su eventi poput koncerta Divljih jagoda, Miligrama, sada Dubioza kolektiva, Zenica summer festa i mnogih drugih. Motorijada je događaj koji će dovesti u Zenicu više stotina gostiju i koji će, uvjereni smo, u svoje gradove i države ponijeti lijepe uspomene”, kaže Mensudin Imamović, predsjednik Moto kluba Condor.

Gradonačelnik Kasumović sa zadovoljstvom je prihvatio ideju o organizaciji zeničke motorijade, te je prihvatio pomoći njeno održavanje.

“Moj uslov da podržim manifestaciju bio je da ona bude profesionalno organizovana i da učesnicima i građanima Zenice priredimo noć za pamćenje. Želja mi je da svi zajedno uživamo u koncertu neke poznate muzičke grupe”, poručio je gradonačelnik Kasumović.

“Condor summer party” održat će se 1. septembra na Kamberovića polju, saopšteno je iz Gradske uprave.