Google statistika: ZenicaInfo sve čitaniji!

Portal ZenicaInfo.ba počeo je s radom 1. decembra 2017. godine. Iako smo veoma mlada adresa, iz mjeseca u mjesec bilježimo sve veći broj dnevnih posjeta i pregleda, koji nam govore o rastu povjerenja naših posjetilaca, ali i vjernosti našoj matičnoj medijskoj kući – Radio-televiziji Zenica.

Samo u martu 2018. godine, “Google analitika” je evidentirala 241.749 posjeta stranici, 85.315 jedinstvenih posjetilaca i preko tri miliona pregleda!

Tokom prvih šest mjeseci 2018. godine, bilježimo više od 17 miliona klikova i 434.317 jedinstvenih posjeta.

U julu je „Google analitika“ zabilježila dnevne posjete od blizu 100.000. 3. jula, na primjer, ubilježili smo 96.886 klikova na 15.178 stranica!

Portal ZenicaInfo.ba izvještavao je sa svih bitnih događaja u gradu i objavio na stotine autorskih tekstova. Najbrži smo u informacijama koje su značajne za grad i društvenu sredinu. Pokrivamo sve oblasti – od ekonomije i politike, do kulture i sporta, a posebno mjesto za nas imaju priče o istorijskom i kulturnom naslijeđu našeg grada.

Portal ZenicaInfo.ba je u maju posjećen iz 70-ak država svijeta, sa svih kontinenata, a deset država iz kojih je zabilježen najveći broj posjeta, izuzev Bosne i Hercegovine, su Njemačka, Sjedinjene Američke Države, Slovenija, Češka Republika, Švedska, Austrija, Hrvatska, Australija, Švicarska i Irska.

Posjećivali su nas, između ostalog, iz Rusije, Indije, Zambije, Ukrajine, Japana, Etiopije, Mongolije, Paragvaja, Gabona, Australije…

I to nije sve, uskoro ćete nas moći pratiti i putem Instagrama. Naravno, i dalje smo na Facebooku i Twitteru.

Ovakva statistika zaista nas je učinila ponosnim, ali nas je i obavezala da budemo još bolji, još brži, još odgovorniji.

Privremena novina, s obzirom na mega projekat koji Radio-Televizija Zenica realizuje u saradnji sa Gradskom upravom, naš je novi portal zenicasummerfest.org.  Zapratite nas i na Instagramu, kao i na FB grupi ZSF!

Hvala na povjerenju! Pratite nas, share-ajte nas.

Vaš ZenicaInfo!