Najbolji nogometaši BiH nastavili pripreme za Crnu Goru

Nakon što su odradili prvi dio priprema u Sarajevu, nogometna A reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je trenirala u trening centru nogometnog Saveza u Zenici. Svi igrači koji su na raspolaganju selektoru Robertu Prosinečkom su zdravi i u dobroj afmosferi su trenirali. Trener u stručnom štabu Gordan Cipirić kazao je da su u potpunosti zadovoljni trening utakmicom protiv Famosa, te kazao da su im se u Zenici priključili Misimović, Spahić i Ibišević koji će participirati u utakmici sa Crnom Gorom. – Iskorist ćemo ove dvije utakmice koje slijede da damo minutažu svim igračima, kazao je Cipirić.
Izuzetno dobar dojam protiv Famosa ostavio je Darko Todorović koji je rekao da mu je drago što je dio ovako velike reprezentacije. – Drago mi je što sam tu, sa ovim ljudima koje sam gledao samo preko TV-a, posebno se to odnosi na Džeku i Pjanića. Moje je da dobro radim i treniram i iskoristrim priliku ako je dobijem od selektora, kazao je Todorović.
Današnji trening A reprezentativci su iskoristili da se druže sa učenicima osnovne škole 15. april iz Doboja kod Kaknja. (M.P.)