Dani otvorenih vrata Opće gimnazije KŠC Sveti Pavao Zenica od 3. do 30. aprila

U toku je projekt ”Dani otvorenih vrata” u Općoj gimnaziji pri Katoličkom školskom centru ”Sveti Pavao” Zenica, od 03.04. (utorak) do 30.04. (ponedjeljak) 2018. godine u prostorijama Centra.

“Pozivamo sve zainteresirane učenike devetih razreda da u navedenim danima posjete našu školu gdje će dobiti potrebne informacije o upisu u prvi razred, te osnovne podatke o specifičnostima i karakteristikama škole. Isto tako učenici će moći posjetiti znatan broj školskih prostorija i dobiti odgovore na sva postavljena pitanja.

Također ćemo ove godine realizirati i projekt ”Budi učenik KŠC-a na jedan dan”, gdje će se učenici moći prijaviti da jedan školski dan borave u našoj školi i upoznaju se sa profesorima i nastavnim planom i programom.

Za isti projekt svi zainteresirani učenici i njihovi roditelji mogu se prijaviti na broj telefona 032/ 465 356.

U istom mjesecu organizirat ćemo i Javnu debatu naše Debatne sekcije na koju su također pozvani svi učenici završnih razreda zeničkih osnovnih škola (12.04., četvrtak u 14,00 sati ), kao i školsku predstavu (13.04., petak u 18,00 sati) gdje će se predstaviti naša Dramska sekcija škole.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane škole, kao i roditelje i učenike da nas kontaktiraju ili posjete u ovom mjesecu kada KŠC otvara svoja vrata učenicima devetih razreda. Sve informacije možete dobiti na kontakt broj 032/ 465 356.

Unaprijed se radujemo našem susretu!

DOBRODOŠLI!”

Dragana Poljak, direktorica. Marijana Baković-Mlačo, psihologinja