VIDEO/Novi naslovi u Multiplexu Ekran: Staljinova smrt, Izgrednici

Od 8. marta ne propustite pogledati komediju “STALJINOVA SMRT” koja obećava odličnu zabavu i intrigantni regionalni triler u režiji Dejana Zečevića “IZGREDNICI”.

STALJINOVA SMRT (DEATH OF STALIN)

Film “Staljinova smrt”,obećava odličnu zabavu, bar sudeći po izvanrednoj glumačkoj postavi u kojoj su, među ostalima, Stiv Busemi (u ulozi Nikite Hruščova), Majkl Palin kao Molotov i Džejson Ajzaks kao general Žukov.

Film je režirao majstor političke satire, škotski reditelj Armando Januči koji je, između ostalog, potpisao seriju “Veep” za HBO i “The Thick of It” za BBC4. Ovo mu je prva filmska režija od 2009. godine, kada je radio “In The Loop”, satiričnu crnu komediju koja se bavi savremenom anglo-američkom politikom. U novom filmu, zasnovanom na strip-albumu Fabijena Nurija, prikazuje grozničave političke manevre u Kremlju neposredno nakon smrti sovjetskog diktatora Staljina 1953. godine. Priča prati poslednje dane sovjetskog diktatora i otkriva haos režima koji je nastao nakon njegove smrti.

Termini prikazivanja svaki dan od: 20:00 sati

IZGREDNICI

Jedinstveni triler Izgrednici prati priču o tri studenta koji radeći na svom eksperimentu, pokušavaju da dokažu da prostorna destrukcija, pravljenje nereda, s vremenom dovodi do socijalne destrukcije, do pojave izgreda. Mlada trojka ne uviđa da im se haos koji izaziva za potrebe projekta polako uvlači i u njihove živote. Gube distancu, a profesor ih ostavlja da se sami suoče sa posljedicama.

Termini prikazivanja svaki dan od: 21:00 sati

EKRAN PR TEAM