‘Tri plakata izvan grada’ i ‘Noć igre’ u kinima u posljednjoj sedmici februara

NOĆ IGRE (GAME NIGHT)

Redateljski dvojac Jonathan Goldstein i John Francis Daley koje znamo iz filma “Godišnji odmor snova” zaslužni su za ovu ludu komediju o grupi prijatelja kojima se jedne večeri krenu događati nevjerojatne stvari. Okosnica filma je grupa prijatelja koja se redovito sastaje kako bi zajedno provodili večeri uz druženje i igre.

Te su večeri svima dugogodišnja tradicija, a ujedno i bijeg od svakodnevnih briga, sve dok jedne večeri ne svjedoče događaju koji će im promijeniti život.

Termini prikazivanja svaki dan od: 20:00 sati

 TRI PLAKATA IZVAN GRADA
(THREE BILBORDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI)

Nominiran za nagradu Oscar u 7 kategorija. Crna komedija koja je već osvojila publiku i nagrade prestižnih filmskih festivala, a koju potpisuje redatelj i scenarist Martin McDonagh, poznat po nagrađivanim filmovima kao što su Sedam psihopata i Kriminalci na godišnjem.  Van grada Ebbinga, u Missouriju, objavljena su tri plakata s pomoću kojih Mildred Hayes (neponovljiva Frances McDormand) proziva šerifa Williama Willoughbyja (Woody Harrelson) da nije ništa poduzeo glede umorstva njene kćeri. Neobična priča prati ženu koja kreće u pravi mali rat protiv policije, a na kraju i protiv cijeloga gradića u državi Missouri.

Termini prikazivanja subotom i nedjeljom od: 17:00 i 19:00 sati

EKRAN PR TEAM
www.multiplexekran.ba