Ilma Karahmet objavila pjesmu “Zaledi grijeh”

Prije godinu dana Ilma Karahmet ozvaničila je svoj povratak na muzičku scenu sa pjesmom „Ne zovi me tugo“. Ovo je treći po redu Ilmin singl koji je pripreman u studiju AL Music pod autorstvom bosanskohercegovačkog kompozitora Amila Loje, a pjesma nosi zanimljiv naziv „Zaledi grijeh“.

Pjesmu je radio muzički producent Amil Lojo, a Ilma je dala kao i uvijek svoj maksimum od sebe da pjesma bude donešena u najljepšem svjetlu.Spot koji je sniman u zimskom ambijetu daje pjesmi posebnu čar, a ekipa koja je pripremala spot je Area.7.Enterteinment.

Podsjetimo da je i prethodnu pjesmu pratila pomenuta ekipa što predstavlja uspješnu saradnju na budućem planu.

„Sretna sam što je svjetlo dana ugledala moja nova pjesma pod nazivom ‘Zaledi grijeh’ , a posebno zbog toga što su u projektu učestvovali mladi i perspektivni ljudi. Amil Lojo se još jednom u nizu pokazao kao vrsni producent i kompozitor na moje veliko zadovoljstvo, a također spot za pjesmu je radila ponovno odlična ekipa  Area.7.Enterteinment. Bilo mi je veliko zadovoljstvo surađivati sa ovim predivnim ljudima, a nadam se da će i moja publika uživati u ovoj predivnoj ljubavnoj baladi”, rekla je Ilma.

Kako saznajemo, Ilma u nastavku priprema mnogo iznenađenja za svoju publiku, a jedna od novih vijesti je rad na novim autorskim pjesmama.

Izvor: Nezavisne novine