CWF: Rasprodane ulaznice za koncert Jelene Tomašević

Braća Petrović i zenički Cabaret club spremni su za prijem pop-dive Jelene Tomašević, koja će u okviru ovogodišnjeg Winter festa, održati koncert u Bosanskom narodnom pozorištu, u ponedjeljak, 18. decembra. Tim povodom održana je danas press konferencija.

Ulaznice za koncert Jelene Tomašević rasprodane su u rekordnom roku, što znači da Zenici nedostaju koncerti popularne muzike. Biće to koncert za pamćenje, obećavaju organizatori.

-Mi želimo da jedini zimski festival u Zenici svake godine bude za klasu bolji nego prethodni. S obzirom da će Zenica imati doček na otvorenom, odlučili smo da i mi dovedemo jednu zvijezdu. S obzirom da smo prvi Winter fest nazvali Sniježnom kraljicom, nije trebalo da mnogo razmišljamo ko bi ona mogla biti ove godine, – priča nam Ivan Petrović.

Jelena važi za jednu od najvećih diva pop muzike regiona. Dobitnica je brojnih internacionalnih i domaćih nagrada za interpretaciju, hit ili album godine. Hitovi: “Košava”, “Život u koferima”, “Jutro”, “Ime moje” su je vinuli u sami vrh muzičke scene.

Bila je učesnica Eurosonga 2008. sa pjesmom “Oro”. U njenim hitovima uživaju sve generacije, a Zeničani će imati tu čast da budu dio ove zimske čarolije, saopštili su organizatori.

U okviru programa Winter festa, koji već četvrtu godinu organizuje zenički Cabaret club i braća Ivan i Andrija Petrović, planiran je još niz mini koncerata, večeri posvećenih očuvanju kulturne tradicije, likovnih izložbi, radionica sa djecom s posebnim potrebama, a u posljednjim danima 2017. godine, djeca Doma-porodice, djeca s posebnim potrebama i djeca iz socijalno ugroženih porodica, na posebnoj manifestaciji, biće obradovana novogodišnjim poklon-paketićima.

Festival završava 31. decembra. (S. Stević)