Cabaret Winter Fest: Pop diva Jelena Tomašević u BNP-u

CABARET WINTER FEST, koji organizuje Cabaret club sa braćom Petrović i ove zime, kao i prethodne tri godine, za sve posjetioce festivala priprema spektakularan sadržaj, sa brojnim iznenađenjima i odličnim programom.
Ovogodišnji festivalski program uveličati će i koncert neprikosnovene Jelene Tomašević. Jelena važi za jednu od najvećih diva pop muzike regiona, a svojim hitovima i izvanrednim vokalskim umijećima po prvi put će počastiti posjetioce festivala u ZENICI. Dobitnica je brojnih internacionalnih i domaćih nagrada za interpretaciju, hit ili album godine. Hitovi: “Košava”, “Život u koferima”, “Jutro”, “Ime moje” su je vinuli u sami vrh muzičke scene.
Godine 2008. bila je učesnica Eurosonga sa pjesmom “Oro”. U njenim hitovima uživaju sve generacije, a Zeničani će imati tu čast da budu dio ove zimske čarolije.

Koncert će se održati 18. decembra na velikoj sceni BNP-a Zenica, sa početkom u 20 sati.
Sve informacije i rezervacije možete dobiti na brojeve telefona:

032/246-246
032/242-604
062/859-555
063/797-555

Organizatori najavljuju da će se karte prodavati od petka (01.12.2017.), u marketing službi BNP-a, koje je i ove godine kao i prethodne, prijatelj festivala, ističu Petrovići i dodaju “CABARET WINTER FEST piše samo najljepše zimske priče”.

Najavni džingl pogledajte ovdje: