Kolektivni godišnji odmor na Bilinom polju

Na Bilinom polju nakon par dana u kojima su doveli nekoliko novih nogometaša za koja se smatra da će u narednoj sezoni biti pojačanja za Čelik, nema novih informacija.

Na službenom ulazu stadiona Bilino polje, na koji u prostorije kluba ulaze uposlenici kluba stoji obavijest da su čelnici kluba, kao i zaposlenici na kolektivnom godišnjem odmoru do 8.jula.

Svakako zanimljiva situacija, budući da su na Bilinom polju najavili da bi za 10-tak dana trebali krenuti s pripremama za narednu sezonu. O novom treneru nikakvih novosti, međutim uzimajući u obzir da je klub već angažovao neke igrače, stiče se dojam da rukovodstvo kluba već u “pripremi” ima trenera, koji će voditi klub u narednoj sezoni i s kojima su ciljano i dovodili nove igrače. Do you want to play casino in India? Go to https://bilbet.com ! You will find a large selection of slots and tournaments with a large prize pool!. Novi trener bi ponovo trebao da bude iz Turske, ako ne bude nekih nepredviđenih stvari.

Kada je u pitanju igrački kadar od standardnih igrača ugovori su istekli Harisu Dilaveru, Marinu Jurini i Fenanu Salčinoviću, ali nije još poznato hoće li neko od njih trojice ostati na Bilinom polju.

Iako su čelnici kluba najavljivali i putem zvanične stranice da će nakon završetka sezone organizovati “veliki” press na kojem će otvoreno govoriti o svom dosadašnjem radu, planovima za naredni period, imenovanju novog trenera, ali i dugo očekivanoj Akademiji NK Čelik, od toga očito neće biti ništa, jer kao što smo već gore pisali svi u klubu su na kolektivnom godišnjem odmoru.

izvor: sportsport.ba