U Visoko u maju dolaze svjetski stručnjaci za piramide

Od 7. do 13. maja 2018. u Visokom će biti održana međunarodna konferencija o energiji piramida. Svoj dolazak su potvrdili neki od vodećih svjetskih stručnjaka za piramide.

Iz Rusije dolazi prof. dr. Konstantin Korotkov sa Univerziteta u Sankt Peterburgu koji je patentirao uređaje za proučavanje uticaja energije piramida na prostor i ljude. Uz njega će biti i čuveni graditelj piramida u Moskvi, St. Peterburgu i Tomsku Valery Uvarov.

Iz Indije predavači će biti istraživač piramida prof. dr. Jiten Bhatt autor koncpeta ‘pyramid yantra’ i Anil Sinha s instituta u Bangaloreu koji se bavi utjecajem piramida na poljoprivredu.

Iz SAD dolazi stručnjak za piramide, skalarne valove i nutricionizam Ken Rohla.

Inžinjer Goran Marjanović iz Srbije će govoriti o skalarnim valovima izmjerenim na bosanskim piramidama, a Beograđanin Saša Nađfeji o rezultatima snimanja piramida PIP kamerom.

Domaćini konferencije su pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić i graditelj najveće moderne indijske piramide, kapaciteta 5.000 posjetilaca, Brahmarshi Patriđi, saopšteno je iz Fondacije Arheološki park, Bosanska piramida Sunca.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite Vaš komentar!
Molimo da ovdje unesete Vaše ime