VIDEO NAJAVA: Condor MC Winter Party, podrška u liječenju Sajjre Poljo

Zenica će sutra biti mjesto susreta bajkera iz regiona. Ali ne brinite se, ovi su momci pristojni, imaju jake klupske standarde, što će reći potvrđena i utvrđena pravila ponašanja, njihova djela su poznata po dobrom, srdačni su i iskusni domaćini nebrojenih druženja moto klubova iz cijelog svijeta.

Već tradicionalni Condor MC Winter Party i ove godine biće održan u Hrvatskom domu Kralj Tomislav, gdje se prema najavama organizatora, očekuje više stotina ljubitelja motora iz svih zemalja bivše Jugoslavije i šire.

Kako su prijatelji Moto Cluba Condor i navikli, biće to još jedno veselo druženje, koje će i ovoga puta imati humanitarnu dimenziju. Gosti će imati priliku učestvovati u humanitarnoj tomboli za dvanaestogodišnju Sajjru Poljo, koja je prije tri godine teško nastradala u  saobraćajnoj nesreći u Raspotočju.

Spremnost na humanitarne akcije jedan je od zaštitnih znakova naših Condora. Od poznatih Djeda Mrazova na motorima, preko prikupljanja sredstava za nastradale u poplavama 2014., podrške u fizičkim radovima na oporavku katastrofalnim nepogodama pogođenih krajeva, pa do niza humanitarnih manifestacija, svuda su bili momci iz najstarijeg zeničkog moto kluba.

Red je da se malo opuste. Winter Party nije zatvorena, klupska zabava. Svi ste pozvani!

Danas su Cober i Gigo, članovi MC Condor, gostovali u studiju Popodneva sa Labudom i Mirnesom, u najavi događaja na kojem će nastupiti zenički bendovi Gruver i Ćeif. Party počinje u 18,00.