Preko 350 kompanija iz cijelog svijeta predstavit će se na ovogodišnjem ZEPS-u

Generalni BH sajam “Zeps 2024” biće održan od 1. do 5. oktobra na sajmištu na Kamberovića polju u Zenici. Oko 350 kompanija izlagat će na 8.000 kvadratnih metara zatvorenog i 10.000 kvadratnih metara otvorenog prostora.

Zemlja partner ovogodišnjeg ZEPS-a je Turska. Pored Turske značajno je i prisustvo privrendika iz Libije. Otvaranje sajma je planirano za 1. oktobar u 13 sati, dok će za posjetioce sajam biti otvoren istog dana od 14 sati. Tokom sajamskih dana posjetioci će moći posjetiti ovaj događaj svaki dan od 10 do 18 sati. Organizatori su se potrudili i da posljednjeg dana sajma organizuju dječiji dan u okviru kojeg je pripreljem bogat program za najmlađe.

ZEPS je postao mjesto na kojem se susreću proizvođači, kupci, potrošači, zastupnici i trgovci, udruženja, investitori i svi drugi koji svojim prisustvom potvrđuju vlastito postojanje na tržištu, želju i potrebu za poslovnim kontaktom i ostvarenjem svoga cilja što zapravo predstavlja nit koja ih sve povezuje.

Pozivamo i vas da svojim prisustvom budete dio ovog poslovnog ambijenta u kom se susreću ljudi i ideje, u kom se razmjenjuju iskustva, sklapaju nova poslovna poznanstva i ugovaraju poslovi, poručili su organizatori ZEPS-a.

Sajam ZEPS nisu samo hale koje vidite na Kamberovića polju. Sajam ZEPS su i svi smještajni kapaciteti u Zenici koji su već popunjeni, ugostiteljski objekti… Zato budimo dobri domaćini i pokažimo svima koji dođu u naš grad da je ZEPS i Zenica na Evropskom nivou. (N.G.)