Završen 4. teniski turnir za amatere i veterane “ZENICA OPEN 2024”

Proteklog vikenda na Kamberovića polju u Zenici održan je 4.Teniski turnir za amatere i veterane “Zenica Open 2024” koji je okupio 120 učesnika gdje su se takmičili u 14 kategorija singl, dubl i MIX, a ovo su pobjednici po kategorijama.

Singl 35-   Amar Fehrić
Singl 35+  Faris Haračić
Singl 45+  Emir Bešlagić
Singl 55+   Alen Krak / Darko Ramić
Singl 65+   Ismir Brkić
Singl dame 40-   Arnela Šabović
Singl dame 40+   Dina Jurenić
Dubl muškarci 45-   Amer Agić / Džemal Hadžiahmetović
Dubl muškarci 45+  Saša Marić / Anes Zukić
Dubl muškarci 60+  Ismir Brkić / Almir Šabović
Dubl dame 40-  Mila Puharić / Meldina Ugarak
Dubl dame 40+  Ivana Šulić / Žana Deranja
Dubl MIX 40-  Mila Puharić / Mirza Smailović
Dubl MIX 40+ Dina Jurenić / Anes Zukić
Uprkos velikim ljetnim vrućinama turnir je uspješno završen, a organizatori su objavili da je sve proteklo u najboljem redu te da turnir već sada prelazi u tradiciju i planiraju održati i naredne godine.
“Dragi prijatelji, u ime organizacije turnira “ZENICA OPEN 2024’ želimo se zahvaliti svim takmičarima na učešću, a posebno finalistima i pobjednicima u svakoj od kategorija. Trudili smo se da budemo dobri domaćini i postavili sebi zadatak da iz godine u godinu turnir “ZENICA OPEN”‘ bude prepoznat u regiji kao jedan od kvalitetnijih turnira za amatere i veterane. Također se želimo zahvaliti na podršci u realizaciji turnira sponzorima, lokalnoj zajednici, državnim institucijama i volonterima. Hvala još jednom i vidimo se naredne godine”, poručili su iz Udruženja “TENIS TIM-TENNIS TEAM” Zenica.