Radostan početak: JUMBO otvorio svoja vrata u Zenici

Jučer je za grad Zenicu obilježen značajan događaj jer je JUMBO, jedan od omiljenih internacionalnih lanaca, proslavio svečano otvaranje svoje najnovije prodavnice. Ovaj događaj je dočekan sa ogromnim entuzijazmom u lokalnoj zajednici, postavljajući temelje za ono što obećava da će biti uspješno i radosno poglavlje JUMBO-ove priče u Bosni i Hercegovini.

Ceremonija otvaranja, održana u Robnoj kući Bosanka, Trg Alije Izetbegovića 73, privukla je veliki broj kupaca koji su među prvima istražili širok asortiman JUMBO proizvoda. Od igračaka i proizvoda za bebe do sezonskih ukrasa i kućnih potrepština, široka ponuda je dočekana sa velikim uzbuđenjem i oduševljenjem.

JUMBO je započeo rad sa posebnim promocijama i fokusom na školski pribor – savršeno tempiranim za nadolazeću školsku godinu. Prodavnica je bila prepuna zanimljivih aktivnosti dok su porodice uživale u veseloj atmosferi, a divovske maskote su zabavljale mališane.

Osvrćući se na uspješno otvaranje, Dino Šuta, Country Manager JUMBO-a u Bosni i Hercegovini, izrazio je zahvalnost zeničkoj zajednici na toploj dobrodošlici.

Oduševljeni smo odgovorom koji smo danas dobili. Jasno je da je JUMBO našao posebno mjesto u srcima ovdašnjih ljudi i radujemo se što ćemo i dalje donositi radost i kvalitetne proizvode u Zenicu”, rekao je.

Svečano otvaranje predstavlja samo početak JUMBO-ovog putovanja u Zenici. Uz stalnu zabavu i posebne promocije tokom vikenda, JUMBO će postati ključni dio zajednice, nudeći ne samo novo iskustvo kupovine, već i stvarajući prilike za zapošljavanje i podržavajući lokalne inicijative. Pozitivne povratne informacije kupaca naglašavaju JUMBO-ovu posvećenost isporuci proizvoda visokog kvaliteta po pristupačnim cijenama.

Od srca se zahvaljujemo svima koji su prisustvovali događaju, a stanovnike Zenice i okolnih mjesta pozivamo da posjete našu prodavnicu u narednim danima jer će JUMBO nastaviti pružati sve više osmijeha zajednici.