Jumbo donosi osmijehe u Zenicu 16. avgusta

Jumbo je internacionalna kompanija čija je osnovna djelatnost maloprodaja igračaka, proizvoda za bebe, sezonskih i ukrasnih predmeta, kućnih potrepština, kancelarijskog materijala…. JUMBO donosi osmijehe i radostu u Bosnu i Hercegovinu od 2017. godine kada je otvorena prva prodavnica u Sarajevu.

Kupcima svih uzrasta i profila Jumbo nudi jednostveno iskustvo za svako godišnje doba, trend, potrebu, želju ili hobi. Kroz svoje tri glavne maskote – MeiMei, BoBo i JoJo – Jumbo nudi raznoliku paletu od preko 30.000 proizvoda, koji se odlikuju jedinstvenim dizajnom, odličnim kvalitetom i konkurentnim cijenama.

Svečano otvaranje Jumbo trgovine u Zenici održat će se 16. avgusta u 11.00 sati, u Robnoj kući Bosanka, Trg Alije Izetbegovića 73.

Povodom otvaranja nove prodavnice u periodu od 16. do 18. avgusta za kupce smo pripremili  popuste, zabavne aktivnosti sa maskotama i puno iznenađenja.

Ne propustite veliko otvaranje, posjetite Jumbo 16. avgusta u 11:00 sati, da zajedno uživamo uz zabavne aktivnosti, iznenađenja i posebne ponude. Doživite čari kupovine u Jumbo-u.