Velike ambicije u nastavku sezone

Prvi dio ovogodišnje sezone u Premijer ligi BiH ,stonoteniseri zeničke Mladosti  okončali su na trečem mjestu sa omjerom 10:2 u pobjedama.

Na diobi prvog i drugog mjesta sa omjerom 11:1 u pobjedama i porazima su glavni konkurenti zeničana za vrh tabele ekipe Mostara i CM Vitez.

Što se tiće prvog dijela sezone , mi smo zadovoljni.Možda je moglo i nešto bolje .Možda smo mogli ostvariti još jednu pobjedu protiv Viteza.Međutim imamo sada drugi dio sezone.Već u trečem i petom kolu gostujemo kod ekipa Viteza i Mostara , tako da ćemo imati priliku za revanš.Uz te pobjede nadati se je eventualno tituli prvaka države ove godine.“izjavio je za Zenicainfo.ba , Edin Konjić,član STK Mladost iz Zenice.

Nastavak premijer ligaške trke slijedi već narednog vikenda.Mladost gostuje u Banja Luci.

Ovog vikenda slijedi nastavak Premijer lige.Gostujemo u Banja Luci .Očekujemo jednu solidnu partiju i naravno našu pobjedu.“siguran je za nastavak sezone Edin Konjić ,prvotimac STK Mladost.

U proteklom periodu u stonoteniskom klubu Mladost veliku pažnju posvetili su radu sa mladima.

Predhodnih godina , nakon titule prvaka  2022 godine i nakon duple krune posvetili smo se radu sa mladima.I ovaj period u pauzi između polusezona iskoristili smo  za pripremu.Neke smo igrače slali na reprezentativne kampove u Banja Luku.Očekujemo jako dobre rezultate.Naš mladi igrač Dino Zlotrg , vrlo brzo putuje u Osijek na jedan turnir iz evropske serije.Nakon toga imamo niz turnira za mlađe kategorije kao i za seniore.Očekuje nas naporna polusezona.“optimista je jedan od najboljih bh stonotenisera Edin Konjić.