Jedinstven projekat frizerskog salona Fancy

Frizerski salon Fancy predstavio je večeras jedinstven projekat za koji se nadaju da će prerasti u tradiciju. Naime, u njihovom salonu večeras je predstavljen kalendar modnih frizura za 2024. godinu na kojem se nalazi šest frizura koje su napravile frizerke ovog salona, a model je bila Amna Isaković, košarkašica Čelika. Pečat ovom kalendaru dao je fotograf Ernad Terzić koji je u napravio fotografije koje su zastupljene na kalendaru.

Večeras smo predstavili kalendar modnih frizura kao gest našim dugogodišnjim klijentima i da prezentujemo našu kreativnost, slobodu, umjetnost frizerske struke. To je prvi kalendar te vrste i možemo obećati da će to postati tradicija našeg salona“, kaže Saida Pivić, frizerka u salonu Fancy.

Saida Pivić

 

 

 

 

Na kalendaru se nalazi jedna mlada djevojka koja je i uspješna sportistkinja, odnosno košarkašica Čelika.

Odabir ove mlade talentovane dame nije slučajan. Njenu slobodu, njenu kreativnost i posvećenost sportu Fancy želi prikazati mladim ženama u Zenici“, kaže naša sagovornica i dodaje da je pečat ovom kalendaru dao Ernad Terzić svojim izvanrednim fotografijama.

Na promociji ovog kalendara okupio se veliki broj prijatelja Fancy frizerskog salona koje je pozdravila vlasnica Samija Krasnić. U obraćanju prisutnima zahvalila se svima koji su doprinijeli da ovaj kalendar ugleda svjetlo dana.

Sve ovo što imamo za vas radi Fancy tim kako bi vi, naši klijenti bili zadovoljni“, kazala je Krasnić.

Samija Krasnić

 

 

 

 

 

Nakon obraćanja, Samija Krasnić je u znak zahvalnosti uručila prigodne poklone Amni Isaković, Ernadu Terziću, kao i svim drugim akterima koji su doprinijeli da kalendar modnih frizura ugleda svjetlo dana.

Frizerski salon Fancy brine i o voditeljicama Televizije Zenica na čemu im se zahvaljujemo i želimo puno uspjeha u daljem radu. (N. Glibo)