Plava Laguna – Zapošljavanje

Zapadna Istra, posao na moru, sjajni materijalni uvjeti, renomiran poslodavac! Zainteresirani? Sve to nudi porečka kompanija Plava Laguna!

Ova turistička kompanija s gotovo 70 godina postojanja, i u 2024-oj nudi posao stotinama sobarica, servira, konobara, kuhara, vrtlara. Tražite li idealan ljetni posao, Plava laguna je vaš izbor. Interne radionice i tečajevi, Kuharska i konobarska akademija, tečajevi stranih jezika, kvalitetni mentori, sve to čeka zaposlenike Plave Lagune koji prvi puta dolaze u objekte u Poreču i Umagu.

Uz to idu i sjajni materijalni uvjeti. Tijekom 2024-e u Plavoj Laguni očekuju povećanje plaća, uz mjesečni prihod od više od tisuću eura. No najkvalificiraniji radnici s većim stažem, zarađivat će i više od toga. Plava Laguna za sezonske radnike osigurava i smještaj u jednom od personalnih domova, prijevoz do posla, te plaćenu prehranu – sve o trošku poslodavca. I to nije sve – Plava Laguna nudi i nagradu za radne rezultate, uz regres za godišnji odmor, prigodne nagrade kao što su božićnica i uskrsnica, kao i niz drugih stimulacija i nagrada. Osim toga, kolege iz Sektora za ljudske resurse Plave Lagune pobrinut će se za radnike koji nisu hrvatski državljani. To uključuje brigu o svim administrativnim papirima potrebnim za dobivanje radnih dozvola i legalan rad u Hrvatskoj, uz povratak novca za trošak dolaska do destinacije rada, liječnički pregled i sanitarnu knjižicu.

Plava Laguna je doista poslodavac koji brine o svojim radnicima, ne samo o stalnima, već upravo i o sezoncima. Primjerice, od travnja do listopada 2023-e radnicima je isplaćeno 1200 eura dodatnih sezonskih stimulacija, dakle, prosječna 13. plaća.

I ne manje važno, u Plavoj Laguni nećete samo raditi! Naime, zaposlenicima se nudi niz benefita, kao što su posjete zabavnim koncertima i sportskim događanjima. I kao zanimljivost za kraj – nakon svake sezone biraju se i nagrađuju najbolji radnici. Tko zna, možda se upravo među vama nađe budući Naj radnik sezone 2024!

a) Više detalja možete doznati osobno i o u Vašoj blizini. Djelatnici Sektora ljudskih resursa stižu u Doboj i Banja Luku 17.01.2024.

b) Više detalja možete doznati osobno i o u Vašoj blizini. Djelatnici Sektora ljudskih resursa stižu u Zenicu i Tuzlu 18.01.2024.

c) Više detalja možete doznati osobno i o u Vašoj blizini. Djelatnici Sektora ljudskih resursa stižu u Niš i Kragujevac 25.01.2024.

Dođite, Plava Laguna vas željno očekuje!