Septembarski popust za penzionere u Ajdinovićima

Prvi i jedini all inclusive centar u BiH objavještava sve penzionere/umirovljenike da je otvoren rani booking sa sniženim cijenama za termine u mjesecu septembru.

Ukoliko pozovete do 31.08.2023. godine i rezervišete noćenje u septembru 2023. godine, ostvarujete popust od nevjerovatnih 60% na standardne cijene. Rani booking se odnosi na smještajne jedinice sa 3 i 4 zvjezdice i cijena sa uračunatim popustom iznosi:

Hotel Central, LUX apartmani i bungalovi po cijeni od 72 KM/noć* po osobi.

Hotel Horizont, depadans i planinske kuće po cijeni od 52 KM/noć* po osobi.

*Minimalan boravak je dvije noći i više. Za jednokrevetnu sobu se vrši doplata.

Rani booking za septembar traje do 31.08. 2023. godine.

All inclusive ponuda

Tri obroka na bazi švedskog stola i neograničena konzumacija hrane,  besplatna osvježavajuća bezalkoholna pića, besplatna alkoholna pića (točeno pivo i vino) te topli napici su dio jedinstvenog all inclusive aranžmana koji nudi resort Ajdinovići. Bogata tradicionalna bosanska kuhinja spojena sa jelima svjetske trpeze zadovoljit će i najzahtjevnije gurmane.

U okviru ponude na raspolaganju su sve usluge SPA centra: unutrašnji bazen s topolom vodom, jacuzzi, finska i parna sauna, slana soba, hladna soba, tople klupe, ležaljke, tuševi, bar i sve to sa pogledom na čarobno prirodno okruženje prirodnog platoa Ajdinovića.

Također, gostima su dostupna i dva vanjska bazena za odrasle osobe dubine od 1,6 do 2,5 metara te bazen za djecu. U neposrednoj blizini bazena nalazi se bar sa osvježavajućim pićima za ugodan boravak i uživanje tokom vrućina.

Veliki izbor smještajnih jedinica

Resort Ajdinovići gostima nudi širok izbor smještajnih jedinica sa tri i četiri zvjezdice. Hotel Central sa 4 zvjezdice je središnji objekat sa restoranom i SPA centrom i najbolji izbor za goste koji preferiraju neposrednu blizinu svih usluga i aktivnosti. Također, u okviru smještaja sa 4 zvjezdice tu su i luksuzne vile i bungalovi koji pružaju veću privatnost i prostranost gostima koji to žele.

Jedinice sa tri zvjezdice su hotel Horizont sa sjajnim pogledom na cjelokupan kompleks, depadans hotela i izdvojene planinske kuće okružene crnogoričnom šumu.

Svi smještajni kapaciteti opremljeni su po najvišim standardima i uz all inclusive aranžman pružaju nezaboravno iskustvo.

Oaza čistog zraka i prekrasne prirode

Smješten na impresivnih 950 metara nadmorske visine između Nišićke i Romanijske visoravni i okružen crnogoričnom šumom, Centar je jedinstven spoj najboljih kvaliteta bh prirodnog bogatstva. Sa mnoštvom šetnica i šumskih puteva koji se prožimaju kroz zelena prostranstva, svaki korak donosi osvježenje i tišinu koja oslobađa dušu.

Uz blagotvorni vazduh koji obavija ovaj resort, svaki udah postaje ispunjen vitalnošću i mirisom prirode. Ajdinovići su čarobno utočište za sve one koji traže mir i spokoj među zelenim vrhovima.

Zoološki vrt i farma

Više od 40 vrsta domaćih i autohtonih životinja na prostranim poljima kompleksa Ajdinovići uživaju poseban tretman i brigu uposlenika. Alpsko – Tirolski jelen i jelen lopatar privući će pažnju svakog gosta svojim veličanstvenim izgledom kao i bosansko – brdski konji koji svakodnevno galopiraju livadom. Zoološki vrt je jedinstvena prilika za upoznavanje i evropskog sivog vuka, crvene lisice i smeđeg medvjeda koji su glavna atrakcija i miljenici gostiju.

Dodatne aktivnosti

Kompleks Ajdinovići za goste koji žele dodatno ispuniti svoje vrijeme izvan all inclusive usluge i učiniti boravak interesantnijim nudi sljedeće aktivnosti: vožnja quadom, jahanje konja, ZIP-line, streljana, bilijar, stolni fudbal i tenis te veoma popularne usluge fizioterapeuta.

Program sa fizioterapeutom se sastoji od raznih vrsta masaža, hidžama i tretmani kiropraktike. Za sve goste je dostupno individualno savjetovanje i program prilagođen njihovim potrebama.

Također, u dućanu SRCA gostima se nudi širok izbor domaćih, organskih proizvoda pravljenih u kuhinji Ajdinovići. Šumski i livadski med, ajvar, džem od šipka i ljekovito bilje su samo neki od proizvoda iz ponude.

Za dodatne  informacija posjetite web stranicu www.srca.ba i društvene mreže Facebook, Instagram i TikTok. Za rezervaciju pozovite besplatni broj 080 02 22 29 ili 061 903 703 ili putem maila info@srca.ba.

Ajdinovići: Gdje priroda i gostoprimstvo čine čaroliju zajedno.