Veliki bajkerski party u Zenici

Članovi Moto kluba Gremium Midland Zenica organizirali su danas okupljanje i bajkerski party prema redovnom kalendaru, ali i u povodu obilježavanja 20.godišnjice postojanja i rada.

Zenički Gremium pripada ogromnoj porodici njemačkog Gremium moto kluba, koji egzistira više od pola stoljeća s podružnicama u Evropi i svijetu. Tako su se danas u ulici Kučukovići okupili bajkeri iz Njemačke, Austrije, Slovenije, Hrvatske, Srbije , ali i brojnih klubova kako Gremium moto kluba tako i drugih klubova iz cijele Bosne i Hercegovine. „ Pošto uz motore ide dobra muzika, za muzički dio programa odlučili smo pozvati slavni zenički Taxi band”, kazao nam je Fero Odobašić, predsjednik kluba.

Meni je uvijek odlično u Zenici, nisam prvi put tu, jer ovdje imam prijatelja i braće puno“, rekao nam je Rene Wolf, član zeničkog Gremium Land kluba iz Graca ( Austrija ). Inače, je još jutros Rene stigao s kolegama – bajkerima u BiH i Zenicu i pomaže prijeteljima u Zenici da pripreme sve što je potrebno za večerašnju zabavu. (A.H.)