U Bosni danas pretežno oblačno vrijeme, u Hercegovini postepeno razvedravanje

U Bosni će danas preovladavati pretežno oblačno vrijeme, povremeno sa slabim snijegom. U Hercegovini jutro umjereno do pretežno oblačno uz postepeno razvedravanje. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Dnevna temperatura od minus dva do tri, na jugu zemlje od četiri do devet stepeni celzijusa. 

Danas će u Bosni preovladavati pretežno oblačno vrijeme, povremeno sa slabim snijegom. U Hercegovini jutro umjereno do pretežno oblačno uz postepeno razvedravanje. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Dnevna temperatura od minus dva do tri, na jugu zemlje od četiri do devet stepeni celzijusa, javlja FHMZ BiH.

U nedjelju, 29. januara 2023., u Bosni će biti pretežno oblačno vrijeme, a ponegdje je moguć slab snijeg. U većem dijelu Hercegovine pretežno sunčano. Vjetar slab sjeverni. Jutarnja temperatura od minus šest do nula, na jugu do tri, a dnevna od minus dva do tri, na jugu zemlje do devet stepeni celzijusa

U ponedjeljak 30. januara 2023., umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura od minus osam do minus dva, na jugu do dva, a dnevna od jedan do pet, na jugu zemlje do devet stepeni celzijusa.

U utorak 31. januara 2023., u centralnim i istočnim područjima Bosne umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U istočnim područjima Bosne je lokalno moguć slab snijeg ili susnježica. U ostatku zemlje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od minus pet do jedan, na jugu do tri, a dnevna od dva do osam, na jugu zemlje do 11 stepeni celzijusa.

U srijedu 1. februara 2023., umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura od minus pet do dva, na jugu do četiri, a dnevna od dva do osam, na jugu zemlje do 11 stepeni celzijusa.

FENA