Gradonačelnik Fuad Kasumović upriličio novogodišnje druženje s predstavnicima mjesnih zajednica

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović upriličio je danas novogodišnje druženje s predsjednicima, povjerenicima i sekretarima mjesnih zajednica Grada Zenica.

Bila je to prilika da se sumiraju aktivnosti i rezultati ostvareni u godini na izmaku, a kad su u pitanju mjesne zajednice.

Predsjednici mjesnih zajednica su izrazili zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom i podrškom Gradske uprave i gradonačelnika Kasumovića.

Obraćajući se prisutnima gradonačelnik Kasumović je istakao: „Želim vam se u ime Grada i u svoje lično ime zahvaliti na vašem posvećenom i predanom radu. Vi radite u korist građana, a da pri tome nemate naknadu. Naša saradnja će se nastaviti i u godini pred nama. Zajedno s predstavnicima resornih službi vrlo brzo ćemo početi s obilascima mjesnih zajednica. Vi već sada pripremite prioritetne projekte, kako bi ih mogli na vrijeme razmotriti i realizovati“.

Gradonačelnik Kasumović je prisutnima uputio čestitku povodom Nove 2023. godine i ponovio da će Gradska uprava Zenice nastaviti s poduzimanjem aktivnosti čiji je cilj poboljšanje i unaprjeđenje uslova života svih građana.