Sjajan gest Zeničanina: Besplatan parking za sve Crnogorce koji dolaze na meč BiH-Crna Gora

Foto: Una Selimović/FB

Prelijepe fotografije Zenice osvanule su jutros. Zeničani su obezbijedili besplatan parking za sve Crnogorce koji dolaze na utakmicu Lige nacija BiH-Crna Gora.

Dvije zemlje nastavljaju da grade fenomenalne prijateljske odnose. Poslije prelijepog dočeka bh. reprezentacije u Podgorici, Zenica uzvraća gostoprimstvo i obezbjeđuje besplatan parking za sve Crnogorce koji danas dolaze na Bilino Polje.

Naime, firma Strong Auto oduševila je malim gestom da osigura parking bez ikakve naknade za goste koji stižu iz Crne Gore.

Parking se nalazi u ulici Kamberovića čikma 6, samo jedan kilometar od stadiona Bilino Polje, odnosno 3 minuta vožnje autom ili 13 minuta pješačenja.

I vlasnik restorana “Kod Fehre” na Lašvi u Busovači Fahrudin Mešković pozvao je navijače Crne Gore da dođu besplatno na pečenje.

Posjećamo navijačka grupa Ultra Crna Gora “provocirala” je bh. navijače u Podgorici skandirajući na meču Crna Gora-BiH: “Burek sa sirom”, a naši navijači kasnije su na društvenim mrežama uzvratili “Da Bog da Vas zvali sa biroa”.

Nakon toga jednom državljana BiH zapaljen je kombi u Podgorici, a navijači reprezentacije Crne Gore prikupili su novac za novi motorno vozilo oštećenog i poručili da su to učinili vandali, a ne istinski Crnogorci.

Meč BiH Crna Gora počinje večeras od 20:45 u Zenici i zasigurno da se navijači BiH žele odužiti susjedima za sjajno gostoprimstvo 11. juna ove godine, kada je na stadionu Pod Goricom bilo miroljubivih 1:1.

N1 BiH