Gradonačelnik Kasumović nastavlja posjete mjesnim zajednicama

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović, sa saradnicima, nastavit će sutra, 3. novembra, posjete mjesnim zajednicama na području Grada Zenice.

Riječ je o tradicionalnim obilascima gradonačelnika i saradnika gdje se u direktnom razgovoru sa građanima utvrđuju prioritetni zadaci za poboljšanje uslova života u svim zeničkim mjesnim zajednicama.

“Obilazimo svaku mjesnu zajednicu kako bismo kroz razgovor sa mještanima čuli koji su to njihovi prioriteti, te da uradimo ono što možemo u ovoj godini. Osim toga, u toku je izrada i Budžeta za narednu godinu, te kroz direktnu komunikaciju sa mještanima želimo čuti šta su to njihovi prioriteti kako bismo sredstva za te projekte mogli predvidjeti u Budžetu za 2022. godinu”, rekao je gradonačelnk Zenice Fuad Kasumović.

Tako je za sutra planirana posjeta mjesnim zajednicama i to Broda u 13.30 sati, Čajdraš/Vjetrenice u 14.30 sati, Lokvine u 15.30 sati, te Janjac u 16.30 sati.

Za četvrtak, 4. novembar, planirana je posjeta mjesnim zajednicama i to Stranjani u 14.30 sati, Pojske u 15.30 sati, te Vrselje u 16.30 sati.

Podsjetimo, gradonačelnik Kasumović do sada je posjetio 17 mjesnih zajednica, gdje su dogovoreni prioritetni projekti koji će se realizirati u narednom periodu.