UNIQA Osiguranje imovine: Gratis osiguranje od nezgode za sve članove domaćinstva

Bilo da je u pitanju velika kuća ili mali stan – dom je tamo gdje je naše srce. Ispunjen je našim materijalnim dragocjenostima, a još važnije, našim najljepšim uspomenama.

Svaki predmet, komad namještaja i dekoracije u njemu ima svoju posebnu emotivnu, ali i finansijsku vrijednost.

Međutim, ono što svaki dom čini posebnim za nas, nisu samo dragocjenosti u njemu, već prvenstveno ljudi sa kojima ga dijelimo.

Zaštita doma i porodice na jednom mjestu

Povjeriti nekome zaštitu doma je važna odluka, međutim još važnija jeste zaštititi vaše najmilije. Stoga, uz svaku zaključenu polisu osiguranja imovine, UNIQA Osiguranje vam poklanja osiguranje od nezgode za sve članove domaćinstva! Kao dodatnu pogodnost, nudimo vam i GRATIS UNIQA kućnu asistenciju – stručnu pomoć kod kvarova i nezgoda u domu tokom cijele godine, kako bi bezbrižno uživali u vašem utočištu sreće.

Paketi osiguranja prilagođeni vašem domu

UNIQA Osiguranje u ponudi ima tri paketa osiguranja stana ili kuće, Home Basic, Home Standard i Home Exclusive, koje pokrivaju osnovne rizike kao što je osiguranje od provale, požara ili poplave, ali i široki spektar specifičnih rizika, kao što je osiguranje stvari prilikom preseljenja.
Za izračun godišnje premije osiguranja dovoljno je da unesete broj kvadrata vašeg stana u našu online formu ,te odaberete jedan od tri paketa koji vam najviše odgovara!
Uz online kupovinu polise putem UNIQA web shopa, možete ostvariti i popust od čak 30%!
Više o trenutnoj kampanji i ponudi pronađite na uniqa.ba ili putem besplatnog telefona 080 02 02 51.

Misli, živimo bolje zajedno – Misli UNIQA!