RK Čelik gostuje u nedjelju u Kaknju

Utakmicu 13. kola (drugo kolo proljetnog dijela prvenstva) Prve lige FBiH RK Čelik igra u Kaknju, u nedjelju u 7. marta sa početkom u 16 sati. U prethodnoj utakmici Čelik je na svom terenu savladao RK Donji Vakuf, rezultatom 40:26.

“Atmosfera u timu je odlična. Treniralo se redovno i spremni smo za utakmicu u Kaknju. Veoma cijenimo ekipu RK Kaknja s kojom smo se uvijek nadigravali, i kod kuće i u gostima, ali se nadam da ćemo s našom prepoznatljivom igrom, čvrsto u odbrani a brzo u napadu, osvojiti tri nova boda”, kaže za naš portal zamjenik kapitena i jedan od najboljih odbrambenih igrača Čelika Danijel Jurić.

Pošto treninzima svakodnevno prisustvuje dvadeset igrača Čelika, povrijeđenih i bolesnih nema, pa trener Seldin Rizvanović ima muku oko sastava tima, odnosno kojih 16 igrača da povede u Kakanj.

“Tim ću odrediti tek u nedjelju, pred polazak ekipe u Kakanj. U sastavu će biti trenutno najspremniji igrači. Očekujem za nas povoljan rezultat protiv čvrste ekipe RK Kaknja”, ističe trener Seldin Rizvanović.

Humanitarni telefonski poziv za RK Čelik

”U nizu marketinških poteza, kao što su prijenosi svih utakmica RK Čelika sa dvije kamere na Youtubu i Facebooku, uplate ulaznica za utakmice bez prisustva gledalaca i slično, Čelik je sada uveo još jedan marketinški potez – humanitarni telefonski poziv za RK Čelik pod nazivom ”Idemo zajedno za Premijer ligu””, kaže za naš portal Pane Škrbić, predsjednik kluba, i dodaje:

“Ovim želimo da podržite RK Čelik i jednim telefonskim pozivom na BROJ 090 292 009 Čeliku darujete 3 konvertibilne marke, koje će koristiti za obezbjedjenje TV prijenosa utakmica Čelika i u druge svrhe. Na ovaj način, iako se utakmice igraju bez prisustva publike, vi za gledanje utakmice darujete Čeliku 3 KM”, kaže nam Pane Škrbić, predsjednik RK Čelika.

 

rkcelikzenica.ba