Otvorene prijave za učešće na kreativnoj radionici „Scrapbooking 2”/ZEDA

Jeste li čuli za scrapbooking?

Znate li šta je to?

Na koji način se primjenjuje?

Koliko puta ste vidjeli predivne unikatne, personalizirane, pune detalja rokovnike, fotoalbume, ramove za fotografije, spomenare?

Znate li koliko koštaju?

Mi ćemo vas naučiti kako ih napraviti!

ZEDA organizuje još jednu kreativnu radionicu u okviru projekta „Budi kreativan i TI“ na kojoj ćete uz pomoć mašnica, papira, cvjetića, kristala, špaga, tila, ukrasnih traka i drugih detalja, napraviti unikatne i personalizirane rokovnike. Naučit ćete tehniku scrapbooking, a to je najstarija hobby tehnika koja je vrlo jeftina i jednostavno primjenjiva.

Ovu radionicu organizujemo još jednom zbog velikog interesovanja i kako bismo pružili još jednu priliku svima onima koji žele zauzeti svoje mjesto i naučiti pravila scrapbookinga.

Naučićete kako da iskoristite sav materijal koji ste do sada bacali i pretvoriti ga u korisne sitnice uz pomoć kojih ćete napraviti vrlo zanimljive rokovnike, spomenare i fotoalbume,  idealne za poklon i iznenađenje.

Kako i na koji način se primjenjuje scrapbooking tehnika, saznajte na radionici koja će se održati 08. decembra 2020. godine (s početkom u 10:00 sati).

Možda ćete baš vi nakon učešća na ovoj radionici, usavršiti ovu tehniku, ispromovisati, dobiti hobi pa i kreativni posao. Ne znate da li ste u nečemu vješti, da li nešto znate ili možete, sve dok ne probate.

Da biste učestvovali na kreativnoj radionici, prijavite se na 032 449-412 (kontakt osoba je Ajna Dedić).

Ciljna grupa: od 15 do 50 godina starosti.

Učešće je besplatno, a PRIJAVA OBAVEZNA!

Prednost imaju oni koji nisu učestvovali na radionicama kao i oni koji su u trećem ciklusu ovog projekta dokazali da nastavljaju usavršavati naučene tehnike.

Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica.

Ovaj projekat ima za cilj jačanje kompetencija i sticanje novih vještina, te ekonomsko osnaživanje žena.

Radionica će se održati u prostorijama Agencije ZEDA (Poslovna zona Zenica 1, Zmaja od Bosne bb, II sprat- Impulsni kreativni centar).

Rok za prijave – do popune mjesta!

VAŽNA NAPOMENA: Svi učesnici su dužni nositi maske tokom radionice odnosno ponašati se u skladu sa Naredbom Križnog štaba civilne zaštite Federacije Bosne i Hercegovine.

 

Budi kreativan i TI!