PRED ZENIČKOM PUBLIKOM: Trojac s predstavom “Onomatobleja Talk Show” večeras u Centru za mlade

Dobro poznati mostarski trojac Luka Marijanović, Nikola Rončević i Omer Hodžić najavljuju treću turneju širom BiH sa novom predstavom naziva: “Onomatobleja Talk Show”.

Sve što nije ispričano u prethodne dvije sezone predstava smješteno je ovdje. Zadnje pripreme za veliku turneju, koja uključuje više od 20 gradova, su u toku. Nova priča, sa potpuno novim likovima ponovo donosi humor na scenu koji uključuje dosta satiričnog sadržaja.

“U našoj novoj predstavi ‘Onomatobleja Talk Show’ Omer Hodžić kao voditelj će ugostiti niz budala sa kojima ćemo prokomentirati i analizirati neke od aktuelnih tema poput: koronavirusa, seksizma i šovinizma, apsurde koji prate predstojeće izbore, prosječnog glasača i još puno toga“, poručili su glumci iz Onomatobleje.

Luka, Nikola i Omer su ovaj put prošireni u likove Dr. Teo Insomnia, Mujaga Raskomadina, Đontra, Ivor Upitnik, Mikloš Lošić i ostali koji će vas zasigurno oduševiti.

„Još uvijek nas možete pratiti putem YouTube kanala gdje svake srijede donosimo novi video skeč, samo za online publiku kao i na našim mrežama Facebook i Instagram”, poručuje ova vesela ekipa.

Sve predstave su besplatne, i namijenjene su za publiku stariju od 15 godina.  Predstava i turneja nastali su pod okriljem mostarskog OKC Abrašević, u sklopu projekta BHRI. Broj mjesta, uvažavajući propise kriznog stožera, je ograničen.

Zeničankama i Zeničanima, ovaj zanimljivi trojac predstavit će se večeras, 30. oktobra u prostorijama Centra za mlade u Zenici sa početkom od 19:30.