ZENICA ADVENTURE: DJ Ady Resacovich drugi put u Studengradu

I ove godine u velikom stilu, svim građanima i turistima Zenice, svoja vrata je otvorio Drugi zimski festival, Zenica Adventure 2019. Nizom kulturnih, vjerskih ali i zabavnih sadržaja, Studengrad je zasigurno mjesto najbolje zabave. Tako će biti i večeras kada će sve posjetioce zabaviti DJ Ady Resacovich. 

Dobre zabave tokom novogodišnjih praznika neće nedostajati, a bajkoviti zimski ambijent u „Studengradu“ dodatno će obogatiti i zenički izvođači, koji su zaduženi da dobrom muzikom dodatno oraspolože sve posjetioce. Među njima je i DJ Ady Resacovich, dobro poznato ime u svijetu DJ-inga, koji će za sve nas „vrtiti“ najbolji ritam tokom prazničnih dana. Nastup počinje u 19 sati i 30 minuta.

Pratite sve događaje, najave i izvještaje Drugog zimskog festivala “Zenica Adventure 2019.”, na našoj Facebook stranici Zenicainfo.ba, kao i web portalu Zenicainfo.ba, jer tu smo zbog vas i uvijek prije svih.

Drugi Zenica adventure organizuje Grad Zenica uz tehničku realizaciju JP RTV Zenica i u koprodukciji sa partnerima festivala: Bosansko narodno pozorište, Muzej grada Zenica, Župa Svetog Ilije, HKD „Napredak“, Crkvena opština Zenica, SPKD Prosvjeta, Savez izviđača Grada Zenica, Institut Yunus Emre, MC Condor, Udruženje poslodavaca Zenica, JP Tržnica, JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata, Gradska kafana.
(Maid Dizdarević)