ZENICA ADVENTURE: Večeras nastavljamo uz DJ Ruvex-a

Toplina Studengrada, miris kuhanog vina, novogodišnji ambijent, bogata ponuda adventskih kućica, zvuci i ritmovi našeg večerašnjeg DJ Ruvex-a, dovoljni su razlozi da se prepustite uživanju u zimskoj čaroliji petog programskog dana Studengrada.

Zenica u adventsko vrijeme, nudi pregršt događaja i manifestacija, koje će zadovoljiti ukus najzahtjevnijih posjetilaca. Tako će biti i večeras, kada će u 19:30 sati, svoj repertoar predstaviti Zeničanin, DJ Ruvex.

DJ Ruvex još jedan je od popularnih domaćih DJ-eva kojeg ćemo slušati u dnevnim i noćnim terminima rezervisanim za najbolju zabavu u „Studengradu“. Naš sugrađanin, i jedan od boljih domaćih muzičkih producenata, priprema nam raznovrstan i različitim žanrovima obojen repertoar, u kojem će se sigurno pronaći sve generacije, i zaplesati uz ritmove bezvremenskih hitova.

Pratite sve događaje, najave i izvještaje Drugog zimskog festivala “Zenica Adventure 2019.”, na našoj Facebook stranici Zenicainfo.ba, kao i web portalu Zenicainfo.ba, jer tu smo zbog vas i uvijek prije svih.

Drugi Zenica adventure organizuje Grad Zenica uz tehničku realizaciju JP RTV Zenica i u koprodukciji sa partnerima festivala: Bosansko narodno pozorište, Muzej grada Zenica, Župa Svetog Ilije, HKD „Napredak“, Crkvena opština Zenica, SPKD Prosvjeta, Savez izviđača Grada Zenica, Institut Yunus Emre, MC Condor, Udruženje poslodavaca Zenica, JP Tržnica, JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata, Gradska kafana.
(Maid Dizdarević)