Zenička industrija mlijeka potpisala sponzorski ugovor sa NK „Čelik“ Zenica

U službenim prostorijama nogometnog kluba „Čelik“ iz Zenice potpisan je sponzorski ugovor između renomirane i društveno odgovorne zeničke firme “ZIM” i NK “Čelik”. Ugovor su potpisali direktor “ZIM”- a Amer Bektaš i direktor NK “Čelik” Ismet Đugum.

Iz ZIM-a su istakli da su oni, kao društveno odgovorna kompanija, uvijek bili na strani sporta i na strani najboljih. Navode kako su prepoznali kvalitet ovog kluba i vjeruju da je ovo novi početak jedne duge i uspješne saradnje.

„Sigurni smo kako će naši prirodni i domaći proizvodi biti dobar saveznik sportistima i njihovom načinu života koji iziskuje pojačan fizički napor. Želimo biti uz njih na putu do samog vrha“ – izjavio je Amer Bektaš.

Ni iz NK „Čelik“ nisu krili zadovoljstvo što će se, nakon kratke pauze, saradnja sa Zeničkom industrijom mlijeka tradicionalno nastaviti.

„Kvalitet ZIM-ovih proizvoda poznat je širom naše države, a NK „Čelik“ je na putu uspona i povratka na najviše mjesto na ljestvici uspjeha u nogometu. Kvalitet „ZIM“-a i NK „Čelik“ će u budućnosti osvajati tržište BiH i promovirati uspjeh Zenice „ – izjavio je generalni direktor NK “Čelik” Ismet Đugum.