Servisni informator za ponedjeljak 25. februar

Služba za odnose sa javnošću i informisanje kupaca Podružnice “Elektrodistribucija” Zenica, obavještava kupce da će dana 25.02.2019.(ponedjeljak) zbog planskih radova na elektroenergetskim objektima bez električne energije biti sljedeća

– Trafo područje Jagodići br.315, od 09:00 do 16:00 sati

– Trafo područje Štrosmajerova br.434, od 10:00 do 12:00 sati

JP „ViK“ d.o.o. Zenica obavještava potrošače  da se vodosnabdijevanje  odvija normalno i bez  ograničenja, osim  izuzetaka i privremenog  prekida u vodosnabdijevanju zbog otklanjanja  kvarova  i/ili izvođenja investicionih radova  na  vodovodnoj i/ili kanalizacionoj mreži  na  sljedećim adresama:

– Šoping centar “Džananović”, sportska  arena “Husejin Smajlović”, Kamberovića  čikma, cijela  ulica, Aleja šehida, od broja 1 do broja 12, sanacija  kvara na  vodovodnoj  liniji, od 08:00 do 14:00 sati

U Službi hitne pomoći Doma zdravlja Zenica do ponoći je obavljeno 75 pregleda i 38 intervencija na terenu, iza ponoći 10 pregleda  četiri  intervencije na terenu.

Vatrogasci osim redovnih aktivnosti i poslova u vatrogasnom domu bilježe i tri vanrednih intervencije: Gorio otpadni  materijal u ulici ZAVNOBIH-a, a u istoj ulici ugašen je požar na dimnjaku na jednoj kući. U ulici Potok, također je gašen zapaljeni otpadni materijal.