U „Studengradu“ narednih dana muzika, revija kućnih ljubimaca, humanitarne akcije, zumba…

„Studengrad“ nastavlja da oduševljava posjetioce, kako iz našeg, tako i iz drugih gradova Bosne i Hercegovine, koji sve više dolaze u Zenicu, kako bi u ove praznične dane uživali u atmosferi koju sa sobom nosi čarobni gradić u srcu Zenice.

Pored raznovrsne ponude slatkih i slanih delicija, koje se nude u adventskim kućicama, svakako da je „Studengrad“ sadržajno obojen i prigodnim muzičkim i drugim programima koji su realizovani proteklih dana. Družili smo se sa DJ-ima, Ruvexom i Bosniakom, uživali u svirci Little big banda i El scandalo, a za večeras najavljujemo Cover art band, koji nam kao i uvijek obećavaju vrhunsku muzičku zabavu, a zagrijat ćemo se za njihov nastup uz Zumbu sa Dilom. Već u srijedu sa nama su opet neumorni momci iz Little big banda, a za subotu najavljujemo super humano i veselo druženje sa našim dragim prijateljima iz MC Condor.

Zenički bajkeri ponovo su u humanoj misiji kupovine novogodišnjih paketića za štićenike JU Dom-porodica, a svi vi im možete pomoći u ovoj akciji ukoliko nam se pridružite u subotu u „Studengradu“ gdje će se posjetiocima nuditi kolači i druge poslastice po simboličnim cijenama, a prihodi ostvareni od prodaje će biti iskorišteni za kupovinu paketića. Nedjelja je u „Studengradu“ rezervisana za Reviju pasa i kućnih ljubimaca, događaj kakav dugo nije organizovan u našem gradu, a vjerujemo da će privući veliku pažnju naših sugrađana. Ovo su samo neki od razloga da se ponovo sretnemo u „Studengradu“, u srcu Zenice, i uživamo u najljepšoj novogodišnjoj priči…Dobro došli u „Studengrad“