VIDEO: Novi naslovi u Multiplexu Ekran

Od 05. jula na programu Multiplexa Ekran naučno fantastična akcija “ANT-MAN I WASP (3D)”, urnebesna komedija o suživotu “COEXISTER” i komedija sa Charlize Theron u glavnoj ulozi “TULLY”

ANT-MAN I WASP (3D)

Dok Scott Lang (Paul Rudd) balansira između uloge superheroja i uzornog oca, Hope van Dyne i dr. Hank Pym trebaju njegovu pomoć u novoj hitnoj misiji u kojoj zajedno s Wasp (Evangeline Lilly) otkriva tajne njihove prošlosti.

Termini prikazivanja svaki dan od: 18:00 i 20:30 sati
Dodatni termini subotom i nedjeljom: 16:00, 18:00 i 20:30 sati

COEXISTER

“SUŽIVOT” nije svakodnevna riječ i politička poštapalica, to je megapopularni bend! Nikolas, muzički producent, da bi opstao u poslu, formira muzički bend kog čine sveštenik za kog će se ispostaviti da pretjerano morališe, rabin sklon opojnim sredstvima i imam poročan u svakom mogućem smislu. Bend slavi različitost na svakom nivou, a ova kombinacija obećava dobru zabavu!

Termin prikazivanja svaki dan od: 20:15 sati

TULLY

Nova komedija ekipe koja je radila filmove Juno i Mlađa punoljetnica s Charlize Theron u glavnoj ulozi. Film prati mladu majku Marlo (dobitnica nagrade Oscar®, Charlize Theron), koja jedva preživljava iz dana u dan uz troje djece, od koje je jedno novorođenče. Od brige za djecu, pospremanja, pranja, spremanja večere i ostalih kućanskih poslova, Marlo jedva dočeka večer, a od muža baš i nema prevelike pomoći. Jednoga dana brat joj odluči unajmiti noćnu dadilju. U početku neodlučna, Marlo se na kraju veže za pažljivu i punu iznenađenja mladu dadilju imena Tully.

Termin prikazivanja svaki dan od: 19:15 sati

EKRAN PR TEAM
www.multiplexekran.ba