Forum mladih SDP-a: Novo rukovodstvo i koncert benda “Nemoguće vruće”

Samir Purić novi je predjednik, a Emhar Kahrić i Edina Kahriman potpredsjednici Foruma mladih (FOM) Gradske organizacije SDP BiH Zenica. Odlučeno je to na Izvještajno-izbornoj konvenciji održanoj u nedjelju.

Za sekretara Foruma izabran je Srđan Babić, a novih sedam članova Izvršnog odbora FOM-su Dino Tihić, Vanja Bobić, Kenan Livnjak, Irna Skopljak, Amra Brka, Nirma Mršić i Samir Skopljak.

Konvencija je prošla u odličnoj atmosferi i sve odluke su jednoglasno usvojene. Bitno je napomenuti da su Konvenciji prisustvovali i brojni gosti koji su uveličali istu svojim prisustvom. To su predsjednik Kantonalne organizacije SDP BiH ZDK i zastupnik u Skupštini ZDK, Senaid Begić, sekretar GO SDP BiH Zenica, Elvis Alijagić, potpredsjednik GO SDP BiH Zenica, Filip Jonjić, vijećnici u Gradskom vijeću Zenica, Almir Babajić i Nermin Mehić, te brojni drugi gosti.

Članovi Radnog predsjedništva Konvencije, Kenan Fifić, Muamer Mehić i Vanja Bobić su, u organizacionom smislu, odradili odličan posao kako bi Konvencija Foruma mladih SDP BiH Zenica protekla onako kako i dolikuje jednom od najbitnijih interesnih oblika GO SDP BiH Zenica.

U sklopu redovnih aktivnosti ovog ljeta, a pod motom “Ostajemo ovdje!” Forum mladih SDP BiH Zenica, u saradnji sa GO SDP BiH Zenica i KO SDP BiH ZDK, organizuje koncert grupe Nemoguće vruće kao jasan i nedvosmislen odgovor na cjelokupnu društvenu i političku stvarnost i svakodnevnicu u našoj državi, saopšteno je iz Foruma mladih SDP-a Zenica.