Novi naslovi u Multiplexu Ekran: Pacifik Rim (3D) i Petar Zecimir

Naučno fantastična avantura “PACIFIC RIM: POBUNA (3D)” i animirana komedija “PETAR ZECIMIR” od 22. marta su na repertoaru Multiplexa Ekran Zenica.

PACIFIC RIM: POBUNA (3D) (PACIFIC RIM: UPRISING)

Globalni rat između monstruma najrazornijih moći koji su došli iz drugog univerzuma i super – mašina kojima upravljaju ljudi piloti, robota koji su napravljeni da sačuvaju svijet, bio je samo uvod u sveobuhvatni napad na čovječanstvo koji će se desiti u filmu Bitka za Pacifik – Pobuna. John Boyega (Star Wars – Buđenje Sile i Star Wars – Poslednji Jedi) je buntovni Jake, nekada pilot pun potencijala čiji je otac ušao u legendu kada je žrtvovao svoj život kao pilot u jednom Jegeru, da bi obezbjedio pobjedu u borbi protiv monstruoznih Kaijua. Jake je napustio obuku za nove pilote i upustio se u kriminalno podzemlje. Ali kada još strašnija i nezaustavljiva prijetnja počne da uništava jedan po jedan grad širom svijeta i našu planetu baca na koljena, Jakeu se pruža posljednja šansa da se promijeni, da krene očevim stopama i pridruži se novoj, mladoj i hrabroj generaciji pilota, koja je odrastala i sazrijevala u sijenci rata. Dok traže pravdu za stradale saborce i sve druge žrtve, njihova jedina nada je ujedinjenje svih u borbi protiv neprijatelja koji ima za cilj da uništi svijet.

Termini prikazivanja svaki dan od: 18:00 i 20:30 sati
Dodatni termini subotom i nedjeljom od: 16:00, 18:00 i 20:30 sati

PETAR ZECIMIR (PETER RABBIT)


Animirano-igrani film Petar Zecimir priča nikad prije ispričanu priču o Petru Zecimiru koja počinje tako što Petar i njegova cijela obitelj preuzme farmu starog gospodina Gregorca te ju počnu uništavati bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered. Kada na farmu po svoje nasljedstvo dođe mlađi gospodin Tomica Gregorec, koji je daleko bistriji i oštroumniji, za Petra to znači samo dodatni izazov, nikako prestanak zabave. No, mladi Gregorec nije samo nevjerojatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. On se naime zaljubljuje u lokalnu slikaricu Bibu koja je ujedno i zekova surogat majka. Sada Petar ima dvostruko više razloga za otjerati uljeza što na koncu rezultira pravom bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lijepe Bibe. Rivalstvo Petra Zecimira i mladog Tomice odvest će ih u veliku avanturu daleko izvan njihove idilične jezerske četvrti ravno u prometnu londonsku podzemnu željeznicu pa sve do opasnih ulica grada i natrag. Ali na kraju, Petar mora shvatiti da mrkva i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i obitelj.

Termini prikazivanja svaki dan od: 17:00 sati
Dodatni termini subotom i nedjeljom od: 11:00, 13:00, 15:00 i 17:00 sati